По сигнал на български шофьори на тежкотоварни камиони евродепутатът Андрей

...
По сигнал на български шофьори на тежкотоварни камиони евродепутатът Андрей
Коментари Харесай

Андрей Новаков сезира ЕК за липсващи санитарни условия за шофьорите на товарни камиони в Европа

По сигнал на български водачи на тежкотоварни камиони евродепутатът Андрей Новаков  Андрей Новаков Андрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската национална сезира европейския комисар по превоз Адина Валеан за изчезнали санитарни условия по пътищата в Белгия, Франция и Испания.

Депутатът от групата на ЕНП/ГЕРБ изпрати публично писмо до комисаря с апел да бъде възобновено действието на тоалетни и санитарни възли, изключително в спешния миг на международна пандемия.

Европейска комисия чака товарните колета да минават границите в Европейски Съюз най-вече за 15 минути

В писмото си Новаков акцентира водещата роля на транспортния бранш за действие на пазарите и за достъп до артикули от първа нужда за всеки европейски жител. Той упорства изискванията за работа на водачите да бъдат възобновени и да бъдат спазени всички хигиенични условия за гарантиране на тяхната сигурност по време на работа.

Транспортът и правата на българските водачи са измежду главните цели в работата на Андрей Новаков  Андрей Новаков Андрей Новаков е български политик от партия ГЕРБ и евродепутат в групата на Европейската национална, който е член на Европейския парламент за втори следващ мандат.

През 2018 година той беше единственият представител на европарламента, който потегли с ТИР из Европа, с цел да потвърди, че ограниченията и предложенията на Европейска комисия в пакет "Мобилност " са неприемливи и нездравословни за българските превозвачи.

NOVINI.BG ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2193  Детето във Великотърновската болница със подозрения за ковид не е било имунизирано - майката е антиваксър Детето във Великотърновската болница със подозрения за ковид не е било имунизирано - майката е антиваксър  Община Плевен ревизира съблюдават ли се часовете за извършване на покупки на възрастните хора Община Плевен ревизира съблюдават ли се часовете за извършване на покупки на възрастните хора
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР