По-семплите и естествени прически са предпочитани от абитуриентките през тази

...
По-семплите и естествени прически са предпочитани от абитуриентките през тази
Коментари Харесай

Ето какви прически предпочитат абитуриентките през тази година

По-семплите и естествени прически са желани от абитуриентките през тази година. Това сподели в изявление за Българска телеграфна агенция Стела Петрова, коафьор и притежател на ателие за хубост в Сливен. Те са с леки къдрици, част от косата - прибрана, както и небрежни кокове, украсени с перлички и цветчета. Прическите са по-обрани, не са кичозни, натруфени и обилни, каквито бяха преди години, уточни тя.

Сред желаните цветове са русо в топлата гама с розов отенък, така наречен златно розово, както и натурално кафяво. На мода от години остава и стилът омбре (от фр. помрачаване или сянка), в последно време повече се постанова техниката балеаж. При омбре косата се изсветлява последователно от средата, а балеажът основава светлосенки - преливащи нюанси, като коса, изсветлена от слънцето по натурален метод.

" Имаше интервал, в който прическите изобилстваха от брокат, декорации, бяха прекомерно обилни, обемни, спомня си тя. Сега изчезнаха тотално, като останаха единици, които се харесват по този метод ", разяснява експертът. По думите й лъскавото и обилното са желани от дамите от ромския етнос, брокатът е постоянно настоящ, желани са едри къдрици и това е тяхната запазена марка, независеща от фешън трендове.

" Има девойки, които преценяват прическата с тоалета, само че има и такива, които нямат визия ", сподели фризьорката. По думите й има зрелостници, които следват някакъв модел от интернет или мода, наложена от известна персона, без да помислят дали ще им подхождат.

На въпрос какъв съвет би дала на младите девойки в избора на цвят и прическа за празничния мотив или в всекидневието, тя бе безапелационна, че колкото е по-семпло и естествено, толкоз е по-красиво.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР