По същество, без интродукция: едни и същи глупаци стоят и

...
По същество, без интродукция: едни и същи глупаци стоят и
Коментари Харесай

Едни и същи стоят зад убийството на децата и зад разпространението на вируса!

По създание, без увертюра: едни и същи простаци стоят и зад убийството на двете деца в Сандански, и зад гибелта на стотици от Коронавирус в България.

Това са некадърни политици и кандидат-диктаторчета без грам гений, умения и предпочитание да бъдат освен това от паразите, да бъдат същински политици. Те са безполезни, даже по-лошо: те са нездравословни. В този живот те могат да бъдат потребни единствено и само на себе си, освен това с цената на други зачернени животи.

Това са кресльовци, нагаждачи, слагачи, ветропоказатели без грам интерес в друго с изключение на власт и пари. Те сменят партии, платформи, която партия е на власт – са в нея или в коалиция с нея. Те нямата кредо, мото, религия, вяра, народност. Те се преструват на патриоти, тъй като е съвременно пред тълпата. Ако беше съвременно да си либерал, същите тия щяха да се обличат в пъстри, като дъгата, костюми и да пеят хипарски песни по през целия ден. Те просто желаят утвърждението на тълпата.

Сега тълпата е надъхана да ненавижда, да се заключва в себе си, надлежно – те го играят консерватори и „ патриоти “. Има ги във всички партии, общински препоръки, централи, ведомства, министерства, на всички места, където има спекулация, ги има и тях.

Те са некадърни и не могат да правят работа, те не могат да създадат виталния стандарт добър, тъй като банките, които ти скъсват кожата, са техни другари, не ги пипат; тъй като корумпираните служители са техни другари, не ги пипат; тъй като сивият бранш, както и проведената престъпност са техни другари и им заплащат, не ги пипат; алчният бизнес е техен другар, не го пипат. А ти си живей с 500 лева заплата и се чуди какво стана с живота ти.

Единственото, което могат да създадат, е стихия в чаша вода и да те изплашат с нещо измислено, а след това да ти обещаят, че ще те „ спасят “ от него.

Погледни какъв брой доста „ кухи “ и безсмислени лица има в политическия живот, които не вършат нищо с изключение на кавги. Крякат против Македония все едно е Трета международна, отвличат ти вниманието, преди те заплашваха, че норвежци щели да ти крадат децата, преди този момент беше Истанбулската спогодба.

Те няма какво да ти предложат ДРУГО. Те гледат от кремълската агитация и имитират едно към едно. Фалшивите вести за „ норвежците “ се появиха по съветските медии, те ги трансферираха тук. Кой може да повярва, че ще се върже народът на сходна нелепост? Върза се. И внезапно това стана най-големият проблем на България – една измислена рецесия, несъществуваща. Видяха същото за Истанбулската спогодба. Заплашиха най-съкровеното на българина – мъжествеността му заплашиха! И той като се юрна да си я брани. А в действителност в никакъв случай не е била заплашвана. Думата „ джендър “ значи „ пол “ на британски език. И става дума за равнопоставеност сред половете, каквито и да са те. И най-най-най-важното беше, че трябваше да отрегулира законодателството против домашното принуждение.

И тогава политическите безсилни дребни глави видяха късмет да основат „ проблем “ и да блеснат. Създадоха го и се демонстрираха като „ спасители “. Ако те не вършат такива изкуствени проблеми – нали се сещате, че рано или късно все на някой ще му хрумне да ги пита: „ Абе, вие защо сте ни? За какво получавате заплати? Айде да си ходите! Никаква работа не вършите! “ И по тази причина те се мъчат да измислят някаква работа. Те са лъжци на дребно, безпомощни в действителни проблеми. Казах ви – нито желаят, нито могат да се оправят с корупция, престъпност, банки, чиновници… КРЪГЛА НУЛА СА!

И, с цел да наподобява, че вършат въпреки всичко нещо, подеха фиктивен Кръстоносен поход против въздуха. Казаха, че сме си били имали задоволително положително законодателство и без гнусната Истанбулска спогодба.

А през това време жертвите на домашно принуждение си умираха, бяха пребивани, изнасилванията си се случваха, хората продължиха да споделят, че жертвите сами са си отговорни. И понякога се стига до моменти като убийството в Сандански – рожба на домашното принуждение! Ама не виждате връзката сред двете, а! Закони сме си били имали, работели си добре! „ Работещи “ закони са тези, които НЕ разрешават на институциите да подценяват казуса, даже да желаят.

...

А в това време някакъв провален кандидат-кмет на Българска социалистическа партия, наследник на някогашен секретар на Централен комитет на Българска комунистическа партия – Мирчев, преподава в университета против малцинствата, а студентите му откриват, че има прилики сред „ лекциите “ му и акциите на Хитлер…! Преподава „ Социална работа с ЕТНО групи “. Преподава на бъдещи обществени служащи. Както към този момент е преподавал на такива, които през днешния ден СА обществени служащи. Може би като тези, които са решили, че проблем в Сандански няма.

Две деца умряха, а преди този момент са живеели в Ад! Некадърниците в политиката се пенявеха през това време, че било пресилено и не ни трябвали нови ограничения против домашното принуждение и си гушкаха заплатките и живееха живота. И не престават да си гушкат заплатките, и не престават да си живеят живота. За разлика от двете деца, за които животът свърши. Буквално.

В това семейство случаите на принуждение не са били един и два, подавани са сигнали, пренебрегнати са… Сега децата са мъртви. А тази вечер политиченцата с дребните глави ще се чукнат за наздраве с другари и ще си легнат спокойни.

Междувременно и от полиция, и от прокуратура предупреждаваха, че „ съвършеното “ ни законодателство не е толкоз съвършено, тъй като подадените тъжби най-често се отдръпват – след закани за принуждение от нападателя, който е в дома на жертвата, или откакто е „ размислила “ и така нататък Също по този начин органите предизвестиха, че с текстовете от конвенцията ще им се развържат ръцете да проверяват, ДОРИ когато жертвата си е отдръпнала жалбата.

Но… сакън – джендърите да не ни налазят.

Всичко това се случва със съдействието на услужливия на всяка тъпота български народ. Вярващият във всяка малоумна интрига, която някой несръчен трол-драскач е съчинил пред компютъра си, подложен сред два буркана с туршия, а по-късно подета от същия подобен трол, единствено че „ политик “.

Та петджито ли не беше, та кемтрейлса ли не беше, та Истанбулската спогодба, Стратегията за детето… А в това време – действителните проблеми си се случват и ги подминаваме, тъй като не звучат задоволително „ забавно “ и гръмко. Докато не тресне някоя вест, като убийството в Сандански. Ама е късно! Няма ги! Мъртви са! Две български деца ги няма! А народът продължава да си играе на стражари и апаши с норвежки Торбалани и да води борби против маските!

Всяко едно кандидат-диктаторче в тая страна видя своя късмет да блесне пред тълпата в този момент и с новата чутовна тъпота, а точно: маските са, с цел да мълчите. Видяха, че народът недоволства против маските и разпоредбите и незабавно се направиха на доста загрижени и хукнаха митинги да вършат.

Протести против медицината и науката!

(!!!)

Те нямат спирка. Няма да се учудя, в случай че след някоя друга седмица стартират да вършат спиритически сеанси по площадите...

... да настояват, че са извикали духа на Ванга и тя им е споделила, че „ короната “ им я пръскат от въздуха в НАТОвски самолети.

Само и единствено, с цел да плашат хората, с цел да се показват след това за „ спасители “ и да наподобяват „ потребни “ и значими.

Махнете измислените проблеми от масата, оставете ги да се оправят единствено с истинските… и ще ги видите какъв брой костват. Повечето от тях са хора, които без връзките на тати, мама, баба и дядо – по партийна линия и като „ заслужили борци “, Централен комитет и Държавна сигурност, в този момент щяха да бършат масите в кебапчеийницата на някоя автогара или да пасат овцете в Чепръчево. И то, единствено в случай че имаше открита стратегия за претовареност за хора със специфични потребности там.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР