По родното Черноморие зачестяват случаите, в които и малкото туристи

...
По родното Черноморие зачестяват случаите, в които и малкото туристи
Коментари Харесай

Заведение втрещи туристка с цените си: картофки със сирене – 10 лева

По родното Черноморие зачестяват случаите, в които и дребното туристи могат да бъдат изгонени. Снимка в обществените мрежи разбуни духовете, откакто сподели цена от 8 лева за порция пържени картофи. Случаят е от заведение край Каварна.

Туристката Деница Андонова остава неприятно сюрпризирана, когато по време на своята отмора сяда в едно от заведенията край Каварна, с цел да хапне. Според фотография на менюто, оповестена в персоналния ѝ профил във Facebook, 200 грама пържени картофи без сирене костват 8 лева

Експерт: За какво ѝ беше на Ангелкова да дава обещание безвъзмездни чадъри и шезлонги?

За да прибавим и малко от млечния артикул, доплащаме още 2 лева Бърза информация в някоя от брошурите на огромните вериги демонстрира, че кг картофи върви по 0,79 лева Във въпросното заведение обаче ще дадем 40 лева за пет порции (1 кг) от гарнитурата, написа "Монитор ".



Снимка: Facebook

Описанието на фотоса гласи: "Едно от заведенията по Северното Черноморие ни бърка крепко в джоба ". На него ясно се вижда, че това не са единствените повишени цени - за 250 грама цаца би трябвало да броим 10 лева Впечатление прави и калканът, чиято цена нормално е към 40 лв/кг - тук обаче ще платим 35 лева единствено за 250 грама.

Дъждът от гневни потребителски мнения не закъсня. Част от тях гласят "там българи съвсем не вървят, но пък е цялостно с чужденци " и "нормално, откакто се изпълни с платежоспособни румънци, ден година храни ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР