По родните терени продължават мачовете от елита на българското футболно

...
По родните терени продължават мачовете от елита на българското футболно
Коментари Харесай

Прогнозите на NOVSPORT за мачовете в елита

По родните терени не престават мачовете от елита на българското футболно състезание. Без подозрение всички погледи ще бъдат ориентирани към Бистрица, където в неделя ЦСКА 1948 приема ЦСКА. И в останалите дуели, обаче има много конспирация. ПИРИН - ХЕБЪР (Събота, 12,30)

Двата тима са на дъното в класирането с по 16 точки, като единствено Спартак Варна е с по-малък актив - 12. " Орлетата " влизат в мача в приповдигнато въодушевление, откакто удариха първенците от Лудогорец с 1:0 в Разград. Хебър пък отстъпи с 0:2 вкъщи против Левски. Домакините няма да могат да разчитат на контузения Христофор Хубчев. Очаква се на вратата още веднъж да застана Максим Ковальов, който направи страховит мач против Лудогорец. В защита ще се разчита още веднъж на младия Мартин Бачев и Раян Сенханджи. В средата на терена ще работят Чебрайлс Макрецкис и Венцислав Бенгюзов, а офанзивата ще води Преслав Йорданов. За Хебър след наказване се завръщат Георги Вълчев и Венсан Марсел. И двамата ще намерят място в стартовия състав на Хебър. Най-вероятно в офанзива ще стартира Арсенио Валпорт, който не игра против Левски, а на пейката ще остане Анте Живкович. С травма е третият централен нападател Ивайло Михайлов. Готов за игра е и вратарят Звонимир Микулич.  ПРОГНОЗА: X

СПАРТАК Външно наблюдение - ЛОКО Структурни фондове (Събота, 15,00)

Двата отбора ще се стремят да стигнат до успеха, защото се намират в сложна обстановка. " Соколите " са последни във краткотрайното класиране, като при Димитър Димитров демонстрират надалеч по-добри игри, само че имат потребност от точки. " Железничарите " идват след серия от осем мача без победа в шампионата. Варненци отстъпиха на Арда с 0:2 в Кърджали в последния кръг, като през цялото второ полувреме играха с човек по-малко. Възпитаниците на Херо имат едвам 12 точки в актива си и поради обстоятелството, че тимовете пред тях в класирането печелят точки, то успеха над разтърсените локомотивци е наложителна. Аут за мача е осъденият Александър Цветков, само че в групата се завърна Ромей Ивееш. Очаква се централният бранител да бъде заместен от Бен Карамоко. В стартовия състав най-вероятно ще попадна и националът Иван Йорданов. Локомотив София загуби с 0:6 от ЦСКА 1948 в последния си мач. Заговори се, че треньорът Станислав Генчев може да бъде освободен, само че младият експерт към този момент остава на поста. До последно под въпрос за мача ще бъде Мартин Райнов. Двубоят във Варна пропуща Селсо Рапосо, който е осъден. Очаква се Генчев да направи някои промени в своя стартов състав след тежкото поражние от " алените ". Атаката още веднъж ще бъде водена от Станислав Костов, а в предни позиции ще му оказват помощ Франса и Антонио Вутов. 

ПРОГНОЗА: X ЛЕВСКИ - БОТЕВ Вербовъчна разработка   (Събота, 17,30)


Успех през днешния ден ще върне Левски в Топ 6, а отборът към този момент няма право на неточности против тимове от ранга на Ботев Враца, в случай че желае през идващия сезон още веднъж да играе в евротурнирите. Мъри няма да може да разчита само на контузения Асен Митков. Младежкият национал не тренира от десетина дни. В състава ще се завърне Ивелин Попов след изтърпяно наказване, като се чака той да стартира в стартовите единадесет за сметка на Илиян Стефанов. Героят от финала за Купата на България не взе присъединяване във вчерашната подготовка на тима, само че ще е на линия за мача. Същото се отнася и за Жереми Петрис. Ще е изненада, в случай че Стоилов направи други промени в своя състав. Защитникът Ноа Сонко Сундберг би трябвало да бъде деликатен в тази среща, защото виси с четири жълти картона. Ботев Враца ще бъде без централния бранител Меси Биатумусока. Футболистът към момента е контузен и това ще е втори дуел, който ще пропусне. Аут за мача са още Том Рапнуи, Мартин Кавдански и Момчил Цветанов. Последните двама бяха изгонени при триумфа над Славия в предишния кръг и ще изтърпяват санкции. Врачани ще разчитат главно на Браян Переа в офанзива. Тимът има 3 гола през есента, като два от тях са дело на колумбиеца, а за третия той асистира на Чавдар Ивайлов. 

ПРОГНОЗА: 1 (ХК-1)

ОЧАКВАЙТЕ ПРОГНОЗИТЕ НИ И ЗА ОСТАНАЛИТЕ МАЧОВЕ В КРЪГА!!!



Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР