По ремонтирани пътища ще пътуват жителите на 5 села от

...
По ремонтирани пътища ще пътуват жителите на 5 села от
Коментари Харесай

Ремонтираха пътищата в пет врачански села

По ремонтирани пътища ще пътуват жителите на 5 села от община Враца. Участъците, от общинската пътна мрежа, където стартираха строително-монтажни действия са път II-15 /отсечката от Деривол/ - Чирен - Девене - Три кладенци – Чирен, както пътя сред селата Голямо Пещене – Мраморен.
Средствата, за възстановяване на пътната инфраструктура към обитаемоте места са на стойност 294 642 лева и са от финансовата стратегия на общината. Строително-монтажните работи стартираха през месец юни и завършиха в посочения период - 14 юли. Изпълнител на ремонтните действия на общинските пътища е „ Пътстройинженеринг “ АД. Преасфалтиране на сектори машинно с плътна асфалтова примес, разчистване и профилиране на пътни банкети, изкърпване на единични дупки и други са част от осъществените действия по ремонта. От общината оповестиха също, че по отношение на продължение на работата Водния цикъл на Враца се постанова краткотрайна организация за сигурност на придвижването по бул. „ Крайречен бул. “ в уастъка от ул. „ Тодор Балабанов " по посока „ Дом на екскурзианта “.
В този интервал, поетапно в лявото и дясното пътно платно ще бъдат осъществявани ремонтни действия, свързани с канализационната мрежа. За реализиране на придвижването в посочените сектори, свободната лента ще се употребява в двете посоки. Движението на моторни - транспортни средства ще се възстановява неотложно след привършване на ремонтните действия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР