По разпореждане на премиера Бойко Борисов министърът на вътрешните работи

...
По разпореждане на премиера Бойко Борисов министърът на вътрешните работи
Коментари Харесай

Движението по “Тракия” е пренасочено по обходен маршрут при Ихтиман

По предписание на премиера Бойко Борисов министърът на вътрешните работи е прекратил посещаване на Граничен контролно-пропусквателен пункт “Капитан Андреево”, където бе планувана аудиенция на холандски народен представител, и пътува към мястото на тежкия пътен случай на автомагистрала „ Тракия “. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

На място дойде основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов.

Заради образувалото се километрично запушване в посока София бяха отстранени част от мантинелите, тъй че колите да преминат в насрещното платно и да се върнат, с цел да употребяват обходния маршрут, съобщи кореспондент на “Труд”

Заради образувалото се километрично запушване на автомагистралата Министерство на вътрешните работи разгласи обходен маршрут от пътен възел „ Ихтиман “ при км 34 по път I-8 Ихтиман – Вакарел, след което се продължава Автомагистрала „ Тракия “. Алтернативният маршрут за придвижване е по път I-8 Ихтиман – Вакарел – Нови хан – София.

Столична дирекция на вътрешните работи моли водачите краткотрайно да употребяват за влизане в столицата направления разнообразни от „ бул. „ Цариградско шосе “, с цел да се обезпечи трасето за бързо прекосяване на медицинските коли с потърпевши от пътния случай.

Катастрофиралият рейс е на компания „ Юнион Ивкони “, изпълнявал е курс от Бургас за София. Министърът на превоза Ивайло Московски ще разпореди инспекция на превозвача.

“Наш рейс по направление Бургас–София е ударен от лек автомобил на автомагистрала „ Тракия “ и при удара е избутан от пътя”, сподели пред „ Фокус “ шефът на „ Юнион Ивкони “ Георги Атанасов. Той посочи, че рейсът е пътувал по направление Бургас – София и е тръгнал сутринта. Атанасов разясни, че водачът е жив и посочи, че е на към 34-годишна възраст. „ Пътувам към мястото на случая “, сподели още шефът на „ Юнион Ивкони “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР