По разпореждане на изпълнителния директор д-р Красимир Петров, считано от

...
По разпореждане на изпълнителния директор д-р Красимир Петров, считано от
Коментари Харесай

МБАЛ “Света Анна затегна още режима на достъп, влизането - само през Спешния център и само за спешни пациенти!

 По предписание на изпълнителния шеф доктор Красимир Петров, считано от през днешния ден, МБАЛ “Света Анна - Варна " вкарва спомагателен надзор върху режима на достъп, оповестяват от пресцентъра на здравното заведение.

Влизането в Хирургичния блок на незабавната болница на българския Североизток към този момент става единствено през Спешния център - надлежно през Триажа - за пациенти, пристигнали на личен ход, и през Шокова зала - за болните, докарани с кола за спешна помощ.

“Затварянето на всички други подходи към постройката, като се изключи този през Спешния център, е наложителна мярка с оглед изключителното състояние, в което се намира страната поради COVID-19 и големия размер хирургични /над 90%/ и други контузии, които нашата болница поема от целия район. Залогът е прекомерно висок - става дума за запазване живота на стотици хора - заболели и работещи в болничното заведение, ежедневно, с цел да се разчита само на самодисциплина от страна на жителите. " Така изпълнителният шеф на МБАЛ “Света Анна - Варна " разяснява новия, затегнат, режим на достъп в лечебното заведение.

Свижданията са неразрешени. Движението на пациенти в границите на болничния комплекс се случва единствено по искане или предписание на лекуващ или дежурен доктор и под надзор на чиновници. Храна и вода са обезпечени както за болните, по този начин и за техните придружители и внасянето от вън е безусловно неразрешено, посочи изпълнителният шеф на варненския “Пирогов ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР