По разпореждане на главния прокурор Сотир Цацаров разследването за инцидента

...
По разпореждане на главния прокурор Сотир Цацаров разследването за инцидента
Коментари Харесай

Разследването за убийството, приписвано на 6-годишно дете, се мести в Пловдив

По предписание на основния прокурор Сотир Цацаров следствието за случая в село Виноградец, при който бе убит 47-годишен мъж, се реалокира в Пловдив.

Мъжът бе прострелян смъртоносно вечерта на 31 август. Според първичните известия изстрелът е създаден несъзнателно от 6-годишно момче, а оръжието е благосъстоятелност на ръководителя на Общинския съвет в Септември Лазар Влайков. Първоначално обаче синът на убития се усъмни, че стрелецът е 6-годишното дете. Преди дни дъщерята на жертвата описа пред Би Ти Ви, че е била на мястото в нощта на случая и татко ѝ е погубен не от детето, а от Лазар Влайков.

Днес Сотир Цацаров се е срещнал с хода на следствието на място в Окръжната прокуратура в Пазарджик, която до момента ръководеше досъдебното произвеждане.

За да се избегнат всевъзможни подозрения в обективността на следствието и с цел да се обезпечи експедитивност, обективност, всестранност и цялост на следствието, основният прокурор разпореди досъдебното произвеждане да се управлява от Окръжна прокуратура – Пловдив, се споделя в известие на държавното обвиняване.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР