По разпореждане на главния прокурор Иван Гешев Върховната касационна прокуратура

...
По разпореждане на главния прокурор Иван Гешев Върховната касационна прокуратура
Коментари Харесай

Прокуратурата взе под специален надзор убийството в Галиче и смъртта на българския фен в Солун

По предписание на основния прокурор Иван Гешев Върховната касационна прокуратура е взела на специфичен контрол делото за осъщественото на 11 януари 2020 година в с. Галиче убийството на 18-годишната Андреа, оповестиха от пресцентъра на Прокуратура на Република България.

На извършената на 20 януари 2020 година среща с премиера и бащата на жертвата основният прокурор пое ангажимент и след това издаде заповед, с която разпореди на административните ръководители на прокуратурите да извършат инспекция на следствията по две и повече досъдебни производства против еднакъв обвинен, какъвто е казусът с обвинения за убийството.

Със заповед на основния прокурор Върховната касационна прокуратура взе на специфичен контрол делото за убития на 5 януари 2020 година в гр. Солун български жител Тоско Бозаджийски. Досъдебното произвеждане е формирано на 21 януари 2020 година с разпореждане на прокурор от Софийска градска прокуратура във връзка изпратени материали от клуб „ Ботев – Пловдив “, за това, че на територията на Република Гърция в гр. Солун съзнателно е умъртвено лице с българско поданство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР