По разочароващ начин започна участието на Аржентина на Мондиал 2018.

...
По разочароващ начин започна участието на Аржентина на Мондиал 2018.
Коментари Харесай

Аржентина взе само точка на Испандия, Меси изпусна дузпа

По разочароващ метод стартира присъединяване на Аржентина на Мондиал 2018. Лео Меси и компания стигнаха единствено до тъждество 1:1 с Исландия в мач от група " С ". Звездата на " гаучосите " пък изпусна дузпа и се трансформира в огромния виновник за своите.

" Гаучосите " притиснаха противника при започване на първата част, само че трябваше да чакат до 19-ата минута, с цел да открият резултата. Тогава опит за удар на Маркос Рохо се трансформира в подаване към Серхио Агуеро и нападателят на " Манчестър Сити " разстреля Халдорсон.

Исландците обаче бързо отвърнаха на удара, изравнявайки посредством Алфред Финбогасон.

След това Аржентина доминираше. Натискът на отбора на Хорхе Сампаоли не даваше резултат.

В 43-ата минута южноамериканците имаха искания за дузпа. Меси навлезе в пеналта и опита центриране, което обаче бе блокирано от Рагнар Сигурдсон. При рухването топката се удари в ръката на бранителя, само че реферът реши, че няма да уточни бялата точка.

Аржентинците продължиха да притискат съперника, само че " викингите " се бранеха героично.

Стигна се до 63-ата минута, когато за " гаучосите " въпреки всичко бе отсъдена дузпа, откакто Меса бе повален от Магнусон. Зад топката застана Меси, само че ударът му бе избавен.

До края Исландия удържа и измъкна точка на любимеца в групата. По-късно през днешния ден играят и другите два отбора от нея - Хърватия против Нигерия.

състави
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР