По-рано ви разказахме за негодуванието на някои поп-фолк изпълнители от

...
По-рано ви разказахме за негодуванието на някои поп-фолк изпълнители от
Коментари Харесай

Има пари за артистите у нас след затварянето на дискотеките? 100 Кила с две различни мнения за 2 дни

По-рано ви разказахме за негодуванието на някои поп-фолк реализатори от обстоятелството, че нощните заведения остават затворени поради разпространяването на ковид у нас. Популярни реализатори обявиха, че те просто са изкупителната жертва и упорстваха страната да поддържа финансово заведенията. 

Виж още: Новата " Мис България " 2020 проговори дали има корекции и няколко неща, които не знаете за нея

Но, както се споделя, колкото хора, толкоз и отзиви. На безусловно противоположната позиция застана рапърът 100 Кила, който написа дълга обява в обществените мрежи, в която показва и други обстоятелства. " Казват, че в никакъв случай до момента не е било толкоз мъчно. Но и в никакъв случай до момента страната не е заставала по този начин изрично зад своите хора на изкуството - с толкоз доста стратегии за поддръжка на културата, без значение от коя страна на бранша стои всеки един от нас ", написа той и подсети, че можем да гледаме освен към позитивните проби, а и към позитивното, което се случва в и към нас. 

Виж още: Ваня Червенкова за битката с Коронавирус: Как са излекували бизнесдамата и по какъв начин е подобрила имунитета си?

100 Кила дава и образци - "...възможностите, които получихме, с цел да преминем дружно през рецесията и да си я спомняме през музиката, картините, филмите, хореографията на танца, които направихме поради нея ". Рапърът напомня, че България е една от дребното страни, в които към момента има деен културен живот. И приканва да подкрепим артистите в този по този начин значим за тях миг.

Виж още: Симона след " Игри на волята ": Кои са огромните разочарования и поучения след шоуто? И какво ѝ следва

Но по-интересното е друго. Конкретният мотив за това изказване беше присъединяване на 100 Кила в утринен блок преди дни, където остро подлага на критика системата на опазването на здравето. Там той съобщи: " Мaйкa ми влeзe в бoлницa и пoчинa. Тoвa ли e виcoкoтo нивo нa здрaвeoпaзвaнeтo ни? Aз нe cъм някaкъв кaпaцитeт, нo глeдaм прocтo нa нeщaтa. Виждaм къдe зaкaрвaм близкитe ми и щoм влязaт тaм - нe излизaт ". 100 Кила се извини за думите си и изрече поддръжка и признателност към всички на първа линия в битката с заболяването.

Виж още: Гришо заведе новата си обич в Рим? Коя е Лолита - рускинята с впечатляващ и доста първокласен живот

В телевизионното си присъединяване съобщи, че в страната сега не работи нищо от страна на културата, само че пък заведенията за хранене и моловете си работят. " Никoй нe гoвoри кaк aртиcтитe cи плaщaт cмeткитe. Виe прeдcтaвятe ли cи дa нe cтe рaбoтили oт фeвруaри мeceц и дa cтe нa квaртирa в Coфия и c дeцa? Никoй нe питa кaк aртиcтът cи връщa крeдитa ", пoпитa тoй.

Изображение: https://www.instagram.com/100kila/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР