По-рано тя каза, че вотът ще е за корупцията, тъй

...
По-рано тя каза, че вотът ще е за корупцията, тъй
Коментари Харесай

Това Променя Всичко! Ахмед Доган Направи Остър Завой, Бсп Увиснаха! Вижте Какво Ще Се Случи На 17 Януари!

По-рано тя сподели, че вотът ще е за корупцията, защото държавното управление основава условия да се крадат 10 милиарда лв. годишно.

Досега обаче беше декларирано, че вотът ще бъде импортиран дружно с Движение за права и свободи. От партията, ръководена от Мустафа Карадайъ, заявиха, че няма да се откажат, даже откакто Ахмед Доган сподели, че няма кой от опозицията да размени ГЕРБ в ръководството сега.

Решението на левицата да промени тактиката си е взето през вчерашния ден от Изпълнителното бюро, а през днешния ден Движение за права и свободи са били осведомени, посочи Нинова.

" Готови сме с претекстовете. Дали Движение за права и свободи ще ни поддържат в дебатите и гласуването е тяхно политическо решение. Мотивите да създадем това е, че ние имаме кардинални разлики след изявлението на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган, което беше доказано от депутати сътрудници от Движение за права и свободи, главно в две неща.

Първото е тяхното мнение, че няма подготвена опозиционна мощ, която да поеме ръководството. Второто е апелът и към вас, медиите, и към нас, да се пази стабилността и сигурността на страната. Съгласна съм по принцип, че България има потребност от сигурност и непоклатимост, само че за нас главният генератор на неустановеност е държавното управление на Бойко Борисов. Събитията от последната седмици го потвърждават. Не считаме, че има непоклатимост, в която и да е система “, изясни председателката на социалистите.

Тя акцентира, че е разговаряла персонално с водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, с цел да му изясни това.

По-рано той съобщи, че няма да вземат участие в развой " стани да седна " (пак по думите на Доган - б.р.) и преформатирането на ръководството не значи наложително да вземат участие във властта.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР