По-рано този месец в Интернет се появиха слухове за някаква

...
По-рано този месец в Интернет се появиха слухове за някаква
Коментари Харесай

Starfield няма да излиза за PS5

По-рано този месец в Интернет се появиха клюки за някаква сериозна смяна в бизнеса на Microsoft с Xbox. Източниците на един-двама известни инсайдър и гейм медии твърдяха, че няколко игри, които през днешния ден са недостъпни за устройствата оттатък екосистемата на Microsoft, ще излязат за Nintendo и PlayStation. Като да вземем за пример Starfield.

Информацията на упоменатите инсайдъри обаче се оказа погрешна. Поне значително. Това стана ясно от провелото се особено издание на формалния Xbox Podcast. Целта на предаването беше да даде настояща информация за бизнеса на Microsoft с Xbox. На самата среща участват президентът на Xbox Сара Бонд, шефът на Xbox Game Studios Мат Бути и изпълнителният шеф на Microsoft Gaming Фил Спенсър.

Вероятно анонсът, който най-вече са очаквали притежателите на PlayStation конзоли не се случи. Starfield няма да се появи за конзолата на Sony. Информацията беше доказана от гостите в студиото. За PlayStation няма да излезе също по този начин и Indiana Jones and the Great Circle – играта по „ Индиана Джоунс “ на MachineGames. Това, което обаче се оказа правилно е, че игри, които в този момент са налични единствено за Xbox и Windows ще излязат за PlayStation. Информацията беше споделена от Спенсър. Той декларира, че четири такива заглавия ще създадат премиерата си за Xbox. Кои ще са те обаче, Спенсър отхвърля да показа. Той не разяснява също по този начин дали измежду тях ще са Senua’s Saga: Hellblade 2 и Gears of War.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР