По-рано този месец Риана оповести, че заедно с модната марка

...
По-рано този месец Риана оповести, че заедно с модната марка
Коментари Харесай

Детайли за историческата модна линия на Риана

По-рано този месец Риана оповести, че дружно с стилната марка Louis Vuitton ще основат линия, която ще се споделя Фенти, както е семейството на певицата. Тя показа, че това е неповторима опция да развие своите качества в тази област без да ѝ се постановат граници.

Това е първата фешън линия на Louis Vuitton от 1987 година насам. Тя ще показа на своите клиенти облекла, обувки и аксесоари с почерка на Риана.

Преди дни бяха обявени някои вести по отношение на плана.

Първи до сбирката ще могат да стигнат парижани като те ще имат опция да закупят продуктите от 24-и май, а на 29-и ще бъдат пуснати в магазините на Louis Vuitton в целия свят, както и онлайн.

Целият жанр в сбирката е въодушевен от Риана.

„ Има спортни панталони с перли и мъжествено дънково яке с корсет. Обожавам корсетите. Сложихме ги в костюми, в тениски и в блузи “, споделя тя. Певицата показа, че първата част от линията е малко по-дръзка до момента в който втората към този момент е по-женствена.

Продуктите обаче няма да са по джоба на всеки. Цените им стартират от 400 $ за аксесоари и стигат до 1000 $ за определени облекла. Така че, в случай че желаете да сте измежду щастливците и да се сдобиете с дреха от певицата, ще би трябвало да започнете да спестявате.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР