По-рано тази сутрин ви разказахме за най-спортните BMW-та в бъдещето

...
По-рано тази сутрин ви разказахме за най-спортните BMW-та в бъдещето
Коментари Харесай

BMW феновете отново имат повод за радост

По-рано тази заран ви разказахме за най-спортните BMW-та в бъдещето на електрификация, които се чака да стават все по-тежки. И до момента в който това евентуално не е най-хубавата вест за почитателите на марката, то в този момент ще ги зарадваме с едно позитивно заричане, пристигнало персонално от шефа на BMW M – Франк ван Миел.



В изявление пред CarBuzz той разяснява малко повече към новото M2 и неговото задвижване. Главна тематика на диалог се трансформира механичната трансмисия, която е общоприета за модела и в последно време стартира да се трансформира във все по-рядко срещана при множеството производители. В гамата на BMW M да вземем за пример, тя е налична само за M2 и М3/М4 при някои условия.

Шефът на спортните BMW-та даде обещание, че „ ръчката “ ще бъде непокътната до края на десетилетието, а отговорни за това са точно почитателите. Множеството петиции и анкети, които са извършени, демонстрират, че почитателите на марката желаят три педала и типичен скоростен лост.



Въпреки, че инженерите на BMW не схващат за какво, отговорът на Франк ван Миел е „ просто тъй като почитателите го желаят “. Автоматичните трансмисии са по-бързи и по-лесни за ръководство, само че някои от почитателите, които държат на традициите, просто желаят да „ ръчкат “ скорости до момента в който карат и това е изцяло разбираемо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР