По-рано тази седмица малко куче се опита да помогне на

...
По-рано тази седмица малко куче се опита да помогне на
Коментари Харесай

Куче помогна на жена да избута кола от водата

По-рано тази седмица малко куче се опита да помогне на жена да избута кола, заседнала в наводнена улица в Глазгоу, Шотландия. Този миг попадна на видео, което бързо стана известно в обществените мрежи.

Спрингър шпаньолът се опита да помогне на собственичката си Лори Гили. Колата трябваше незабавно да бъде избавена от водата, защото равнището ѝ към този момент беше доста по-високо от коленете на Лори. На видеото се вижда по какъв начин кучето отпуска предните си лапи на задната ризница и стартира да бута колата, следвайки образеца на притежателя си.

Лори сподели пред Daily Record, че този ден е била на елементарна разходка с кучето, когато е видяла кола, заседнала във водата. В салона имало две дами и тя решила да им помогне. Според Лори те в никакъв случай не са виждали толкоз съществено наводняване в Глазгоу.

Отбелязва се, че кучето Пак, като самопризнание за неговите старания, е получил огромна премия от лакомства за вечеря, а локалните медии към този момент нарекоха Пак „ куче супергерой “. Вижте го.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР