По-рано тази седмица австралийският класификационен борд не даде одобрението си

...
По-рано тази седмица австралийският класификационен борд не даде одобрението си
Коментари Харесай

Създателите на We Happy Few коментираха забраната на играта в Австралия

По-рано тази седмица австралийският класификационен ръб не даде утвърждението си за разпространяването на We Happy Few в страната, което предизвика отговор от страна на Compulsion Games.
Една от най-обсъжданите и чакани игри в последните години е We Happy Few на английското студио Compulsion Games. Тази седмица управляващите, отговарящи за класифицирането и одобряването културните артикули, влизащи в страната отхвърлиха достъп на играта. Причината е потреблението на субстанцията Джой и стимулирането за вземането ѝ, което въздейства на триумфа на играещия. Звучи извънредно, само че несъмнено си е проблем и за Compulsion. В качеството си на Kickstarter план, играта е подкрепена и от австралийци, които в този момент няма да получат нищо в подмяна на финансовата помощ, оказали на студиото. Compulsion към този момент обявиха, че при отрицателен излаз от обстановката, всички средства, които са дадени от поданици на държавата-континент ще бъдат върнати.

Освен това, студиото разяснява тематиката в особено известие. „Действието на We Happy Few се развива в средата на едно антиутопично общество, като в първата сцена виждаме основният воин, който редактира материал, който може да се одобри за засегнатост от обществото като цяло. Това той прави в качеството си на архивист към държавна организация. Говорим за общество, което принуждава своите жители да вземат Джой. Целият смисъл на играта е да се отхвърли това обществено програмиране и да се вземат контрамерки. В този си смисъл, нашата игра насочва един общ обществен коментар, който не се разграничава от този изработен от Олдъс Хъксли в „Прекрасния нов свят“ или в „Бразилия“ на Тери Гилиам“, пишат от студиото.

„Играта изследва набор от съвременни тематики, включващи злоупотребата и пристрастяването към лекарства, душевното здраве и други Получихме стотици послания от почитатели, оценяващи метода, по който се отнасяме към тези тематики. Вярваме, че когато и други играещи влязат в този свят ще се почувстват по същия метод. Горди сме с това, което постигнахме“.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР