По-рано тази седмица Alpine представи наточеното спортно купе A110R, което

...
По-рано тази седмица Alpine представи наточеното спортно купе A110R, което
Коментари Харесай

Alpine ще направи 32 коли в чест на Фернандо Алонсо

По-рано тази седмица Alpine показа наточеното спортно купе A110R, което подвига равнището на общоприетото A110, като го прави още по-подходящо за писта с помощта на олекотяване и възстановяване на аеродинамиката. Сега френската компания сподели още по-специална версия на купето с цена от 148 хиляди евро в родната си страна.

Специалната трансформация е направена в чест на Фернандо Алонсо и ще бъде създадена в лимитирана серия от единствено 32 бройки. По този метод това се трансформира в най-скъпата кола в редиците на Renault, а също по този начин и в една от най-редките. Ако следите Formula 1, то евентуално знаете, че Алонсо приключи взаимоотношенията си с Renault, с цел да замести Фетел в тима на Aston Martin.Изглежда, че въпреки всичко двете страни са се разделили другарски и французите са решили да отдадат нужната чест на Алонсо.

По-високата с 43 хиляди евро цена прибавя наследник непрозрачен цвят за екстериора на Alpine A110R, както и подпис на Алонсо върху едно от задните стъкла. Същия почерк може да бъде открие и върху седалките, където подписът на Алонсо е бродиран върху облегалките за глава. В интериора може да бъде открита и табелка, която демонстрира серийния номер на колата, както и мотото на Алонсо, намиращо се върху сенниците. То гласи „ Има повече от веднъж до върха на планината. “.Собствениците получават още и имитация на спортната каска на водача, още веднъж съпроводена с подпис.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР