По-рано тази година YouTube обеща да направи своите оригинални предавания,

...
По-рано тази година YouTube обеща да направи своите оригинални предавания,
Коментари Харесай

От 24 септември платеното съдържание на YouTube става безплатно


По-рано тази година YouTube даде обещание да направи своите истински излъчвания, които са налични единствено при възнаграждение, налични за всички. Най-после пристигна моментът компанията да удържи на думата си и да направи всички свои истински сериали, филми и излъчвания онлайн налични гратис, написа Engadget.

От 24 септември въпросното премиум наличие ще може да се гледа свободно, само че към него ще има реклами. Абонатите, които заплащат за достъп до YouTube Premium, няма да бъдат ощетени от смяната, защото те няма да виждат реклами, а също така ще получават неотложен достъп до всички епизоди от новите сезони на платените излъчвания. Също по този начин те ще могат да гледат режисьорските версии на другите филми и сериали, както и бонус подиуми, когато има.

Потребителите, които не заплащат, ще би трябвало да изчакват новите сезони на другите серии да станат налични за необятната аудитория. Все отново това не е толкоз неприятен компромис, като се има поради, че платеният абонамент за YouTube коства 12 $ на месец.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР