По-рано тази година испанските медии съобщиха, че през есента Рафаел

...
По-рано тази година испанските медии съобщиха, че през есента Рафаел
Коментари Харесай

Рафа Надал стяга сватба за милиони

По-рано тази година испанските медии оповестиха, че през есента Рафаел Надал и годеницата му Мариа Франсиска Перейо ще сключат брак. Очаква се това да се случи на север от родния град на тенисистка Майорка на 19 октомври, написа Sportlive.bg. Събитието ще се организира в " Ла Форталеза ", което е в залива на Пойенка, а мястото се прави оценка на 140 милиона франка.
Двамата вклюбени, които са дружно от 2005 година, се чака да си кажат " да " пред към 500 свои другари. Очаквано на събитието ще има голям брой суперзезди, познати по целия свят. Сватбата на Рафа и Сиска няма по какъв начин да мине без огромния му противник през годините, само че също и толкоз огромен другар Роджър Федерер и неговото семейство.
Там ще бъде още суперзвездата на модерния футбол Кристиано Роналдо, както и испанската легенда в баскетбола Пау Гасол. Събитието ще бъде почетено още от артиста Енрике Иглесиас, а също и от някогашния крал на Испания Хуан Карлос Първи. Няма по какъв начин сходно събитие да премине без някогашния и сегашния треньор на Рафа - Тони Надал и Карлос Моя. Испанските тенисисти Фелисиано Лопес и Фернандо Вердаско също ще уважат двамата влюбени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР