По-рано тази година двама изтъкнати господа, съдия Хайд и неговият

...
По-рано тази година двама изтъкнати господа, съдия Хайд и неговият
Коментари Харесай

Защо данъкът върху бисквитите в Обединеното кралство оставя лош вкус в устата

По-рано тази година двама изтъкнати господа, арбитър Хайд и неговият консултант Джулиан Стафърд, пробваха обогатена с минерали палачинка — уви, една година след изчерпването му фурма — и размишляваше върху нейните качества. (Flapjacks са плочи овесени ядки, залепени дружно с лепило, направено от масло, захар и сироп.) Въпросът: дали това нетрадиционно flapjack, проектирано като лека закуска преди подготовка, „ от стандарт, който да се сервира на гостите като лакомство следобяд чай ”?

Много се обръща върху отговора, защото обогатената ябълка витае в граничното пространство сред блокче мюсли, което в Обединеното кралство притегля налог върху добавената стойност от 20 %, и елементарна ябълка, което, съгласно от дълго време освещаваната английска традиция, е торта и затова се полза с нулева ставка за задачите на Данък добавена стойност.

Аз съм сериозен по отношение на от дълго време осветената традиция. Приходната и митническата работа на Негово Величество отбелязва, че „ при въвеждането на Данък добавена стойност обичайните ке...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР