По-рано Шолц нарече икономическото положение на Германия незадоволително. Партията СДПГ,

...
По-рано Шолц нарече икономическото положение на Германия незадоволително. Партията СДПГ,
Коментари Харесай

Партията на Шолц предложи да се събират кризисни вноски от най-богатите германци

По-рано Шолц назова икономическото състояние на Германия незадоволително. Партията СДПГ, на която той е член, създаде ограничения за стимулиране на вложенията и предложи краткотрайна такса от богатите германци.

Социалдемократическата партия на Германия (СДПГ, неин член е канцлерът Олаф Шолц) е подготвила самодейност за въвеждане на краткотрайна „ спешна вноска “ в Германия за най-богатите германци и основаване на държавен фонд за поощряване на вложенията, оповестява RND. Инициативата е включена в листата с оферти за икономическа политика, готови за декемврийската партийна конференция.

Партията предлага да се реформира обсегът на налозите, по-специално налозите върху приходите върху подаръците и наследствата. Промените ще понижат налозите за 95% от популацията, само че ще усилят данъчната тежест върху богатите.

Други ограничения имат за цел да подтикват частните вложения със 100 милиарда евро годишно. В последна сметка партията би желала да реализира основаването на милион работни места до 2030 година

...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР