По-рано обкръжените от руски сили морски пехотинци се обърнаха към

...
По-рано обкръжените от руски сили морски пехотинци се обърнаха към
Коментари Харесай

Морските пехотинци в Мариупол: Скъпи украински народе, преди да умрем минаваме на ръкопашен бой

По-рано обкръжените от съветски сили морски пехотинци се обърнаха към хората. Вижте какво написаха те:

" Скъпи украински народе. Ние сме 36-та бригада морски пехотинци на името на контраадмирал Михаил Билински. Без да нарушим клетвата си през 2014 година напуснахме Крим и продължихме да изпълняваме почтено дилемите си да пазиме Украйна.

Ние пазиме Мариупол 47 дни от началото на войната. Бомбардираха ни от самолети, обстрелваха ни с артилерия, танкове и друго огнестрелно оръжие. Защитихме се почтено, правейки невъзможното. Но всички запаси се изчерпиха.

По време на борбата един път ни бяха дадени 50 122 снаряда, 20 мини и няколко " анклава " и Starlink Илона Маска - благодаря ти, Илона, той устоя на доста въздушни удари и към момента работи. Нищо друго не ни беше обещано.

Без Б/К (боеприпаси), без да може да се пази, врагът последователно ни тласка към завода Азовмаш, обкръжен с огън, и в този момент се пробва да ни унищожи. Имаше вид да ни докарат запаси, с цел да подсилим и продължим защитата. Имаше разновидности бригадата да направи пробив и да отиде при своите войски. Съобщихме за това на OTU Vostok и те започнаха да възнамеряват интервенцията. Содол и Делятицки се пробваха да създадат нещо, само че техните висши чиновници не го сториха. Съобщихме за това в OOS, те споделиха " чакайте, ние работим ", дадоха обещание ни хеликоптер, който не дойде. Разговаряхме с главнокомандващия, който даде обещание да деблокира.

Говорихме със старшето командване, което ни гарантираше или политическо, или военно решение на обстановката. Повече от месец морските пехотинци се биеха без попълване на муниции, без храна, без вода, съвсем отпивайки от локвите, умирахме... Ранените са съвсем половината от бригадата. Тези, чиито крака не са откъснати и могат да вървят, се връщат на работа. Цялата пехота е избита, а артилеристи, офицери за връзка, водачи и готвачи се бият. Дори оркестърът. Те умират, само че се бият. Постепенно вървим към края си.

Генералите поучават да се вземат муниции от врага. Имаше шансове. Имаше благоприятни условия, само че те не бяха осъществени. Никой към този момент не желае да поддържа връзка с нас, тъй като сме отписани. Днес може би ще е последният дуел, тъй като муниции не останаха. Предстои ръкопашен пердах. След това - за някои гибел, а за някои - плен.

Скъпи украински народе. Не знаем какво ще се случи по-нататък, само че ви апелирам да си спомните за морските пехотинци с благи думи и без значение по какъв начин се развиват нещата, не говорете неприятно за нас.

Защото ВИНАГИ съдебномедицинска експертиза ВЕРНИ! "

Превод: Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР