По-рано Красимир Каракачанов съобщи, че Валери Симеонов му е съобщил,

...
По-рано Красимир Каракачанов съобщи, че Валери Симеонов му е съобщил,
Коментари Харесай

Волен Сидеров Със Съдбовно Решение След Оставката На Валери Симеонов!

По-рано Красимир Каракачанов заяви, че Валери Симеонов му е съобщил, че ще подаде оставка през вчерашния ден към 14 часа.

" Нашите връзки в " Обединени патриоти " мисля, че са най-осветляваните от всички съдружни връзки от цялата политическа действителност в последните години. Защото всичко, което ставаше, ставаше пред медиите. Искам да напомня, че още от края на предходната година започнах да удрям камбаната и да споделям, че не сме във властта за лифтове, за нощни заведения, за сергии и така нататък Ние сме за по-важни неща - приходи,стандарт на живот, безработица, работа. И защо са в този момент хората на улиците? По същите тематики. Защо не ме послушаха тогава и се одобри, че надали не атакувам Симеонов? ", сподели още Сидеров.

Той уточни, че няма подобен " гъдел " да го атакува и да се занимава личностно с него.

" Казах му тези неща и размахах пръст, тъй като знам доста добре, че стоенето във властта носи негативи, в случай че не направиш нещо осезаемо и значително. Тогава не ме послушаха. След това през лятото отново имаше едни епизоди, в които припомнях, че вицепремиерът се занимава с неща, които не са основни. Ако бяха ме слушали, нещата щяха да са доста по-добре и щеше да има доста повее схващане у хората. Сега не знам това неодобрение, което набира мощ, до каква степен може да отиде. Не знам какво тъкмо би трябвало да направи държавното управление, с цел да го компенсира. Защото това, което последно предложих, беше да се махне данъкът на старите коли ", разяснява още водачът на " Атака ".

Сидеров изясни, че не е този, който като влезе в един тим, ще го издъни и съобщи.

" Не съм подобен. А със Симеонов не виждам да има усложнение с работата ни отсега нататък в Народното събрание. " Атака " щеше да има повече хора, в случай че не бях направил аз най-вече взаимни отстъпки, когато правихме общите листи. " Атака " можеше да влезе и независимо, само че тогава бях този, който сподели да създадем поделение, само че да го създадем за положително ръководство, за положителни достиженията. Хората още ни натякват за тези 300 лева пенсия, които бяха говорени като предизборна дискусия ", сподели още той.

Попитан кой ще смени Валери Симеонов на поста, водачът на " Атака " сподели, че не са водени диалози, само че " не е нужно той да бъде от една от трите партии от " Обединени патриоти ", просто би трябвало да бъде препоръчан от тях ".

Самият той счита да предложи да няма четвърти вицепремиер, тъй като стабилността на обединението зависела от политиките, а не от този пост.

" Защо би трябвало да има втори вицепремиер от патриотите, за какво е нужно да има вицепремиер без портфейл, допустимо е да си останат трима вицепремиери - Дончев, Захариева и Каракачанов и да си вървят по този начин нещата ", разяснява той.

Ако обаче би трябвало да се уточни подобен човек, Сидеров сподели, че би предложил да е технократ, а не партийна фигура.

Волен Сидеров насочи рецензия по отношение на тази променчивост в управлението на ГЕРБ. Преди няколко дни Валери Симеонов щеше да счупи обединението, в случай че излезе, през днешния ден слушам Цветанов да споделя, че нищо няма да се счупи, дори ще се заздрави. Кое е правилно, какво се случи в тези два дни, попита водачът на " Атака ".

Според Сидеров след оставката на Симеонов е допустимо отново да се повдигне въпросът за ръководител на ПГ " Обединени патриоти ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР