По-рано днес ви разказахме за грозната сцена с с 13-годишни

...
По-рано днес ви разказахме за грозната сцена с с 13-годишни
Коментари Харесай

Ученичка от Бургас си показа "най-милото" в "Бедрум" и се похвали: Известна съм!

По-рано през днешния ден ви разказахме за грозната сцена с с 13-годишни софиянки по шортички, която вбеси мрежата. Явно някои девойки са подготвени на всичко, с цел да станат известни, написа "Флагман ".

Като тази ученичка от Националното учебно заведение за музикално и театрално изкуство „ Проф. Панчо Владигеров " в Бургас. Тя стана същински воин в медиите поради дръзката визия, с която се появи на откриването на паметния денс клуб Bedroom.





Светослава Иванова не остави нищо на въображението и накара всички присъстващи да изпаднат в „ спокоен ужас” при появяването й. Изумлението на множеството посетители на клуба обаче не е поради „ прашките” на дамата, a от скандалното облекло - прекомерно несъответствуваща за фигурата й.



Самата Светослава е във екстаз от изявата си и даже разгласява сторита в Инстаграм, на които написа „ Направо станах известна”. Момичето не пропусна да показа и поредност от фотоси със своите почитатели, на които театралничи в предизвикателни пози и е очевидно удовлетворена от стайлинга си, вярвайки, че е избрала автентично облекло, с цел да се появи на откриването на най-хитовото заведение по родното Черноморие.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР