По-рано днес ви информирахме, че Renault ще представи новия си

...
По-рано днес ви информирахме, че Renault ще представи новия си
Коментари Харесай

Mazda пуска нов кросоувър с над 300 конски сили

По-рано през днешния ден ви информирахме, че Renault ще показа новия си „ джип “ на 8 март, само че наподобява това няма да е единствената забавна премиера, която ще забележим на този ден. Mazda също дава обещание да направи завладяващо показване на нов кросоувър с мощ от над 300 конски сили. Японците разпространиха рекламни материали за най-новия модел в гамата си – CX-60 Plug-in Hybrid.

Първият модел от „ Голямата продуктова група “ на марката, който бе разгласен от Mazda през октомври предходната година ще се продава в Европа и Азия, а през идващите две години би трябвало да забележим и по-големият му брат – CX-80, който също ще се подвизава на тези пазари.



Първият plug-in хибриден модел на марката в Европа ще разчита на познатият 2.5-литров бензинов мотор, който ще работи в композиция с електромотор, чиято систематична мощ би трябвало да доближава над 300 конски сили. Освен забележителната мощ, която моторът ще има, той ще успее да се оправи и с условията на европейските управляващи, които в последно време стават все по-сериозни.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР