По-рано днес в парламента имаше заседание на председателския съвет, на

...
По-рано днес в парламента имаше заседание на председателския съвет, на
Коментари Харесай

Кирил Петков: Научих повече от CNN, отколкото от доклада на ДАНС

По-рано през днешния ден в Народното събрание имаше съвещание на председателския съвет, на което е била разисквана националната сигурност в подтекста на войната против Израел и войната в Украйна.

 

По думите му някои служби са се били справили доста добре, като работа „ Военно разузнаване “. " За страдание, имаше и служби като ДАНС, където мисля, че научих повече през вчерашния ден от CNN, в сравнение с от техния отчет ", разяснява Петков.

 

Според него това, което е ясно е, че би трябвало да има промяна в службите. Той добави, че това, което се случва в Израел, демонстрира какъв брой е значимо службите да работят добре, тъй като " пропуск в службите може да има огромен резултат върху националната сигурност ".

 

" Всички ние би трябвало да се съобразяваме с държавността и с разпоредбите ", спосочи Петков.

 

За него верният формат за обсуждане на националната сигурност на България в подтекста на военните дейности е Съветът по сигурност при премиера Николай Денков. " Там има и хора от президентството, и може да се предложения всеки един от водачите на политическите партии плюс службите. За мен това би било положителният формат от тук нататък ", добави депутатът.

 

по тематиката, на която нямаха право да участват представители на парламентарно показаните партии.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР