По-рано днес в Министерския съвет се проведе извънреден брифинг, на

...
По-рано днес в Министерския съвет се проведе извънреден брифинг, на
Коментари Харесай

Борисов с невероятна шега към шефа на ВМА ВИДЕО

По-рано през днешния ден в Министерския съвет се организира ексклузивен брифинг, на който държавното управление очерта финансовите ограничения, които ще бъдат подхванати по време на изключителното състояние у нас.

Именно там министър председателят Бойко Борисов заяви добра вест, обвързвана с България .

Малко по-късно министър-председателят разгласи съответните икономическите ограничения, с които ще преживеем изключителното състояние у нас , оповестено поради разпространяването на COVID-19.

Непосредствено след Борисов приказва и финансовият министър Владислав Горанов, който разгласи по какъв начин ще се предотвратят банкрутите на разнообразни бизнеси и семейства .

След края на държавния брифинг се организира и постоянното съвещание на Националния щаб, където ген. Владислав Мутафчийски разгласи какъв брой са общо заболелите с ковид в България .

След като министър председателят Бойко Борисов потегли да напуща залата на Министерския съвет той даде ред на ген. Мутафчийски.

Първоначално министър-председателят го подкани да седне на неговия стол, с цел да бъде в обектива на камерите, само че незабавно по-късно се отхвърли.

„ Абе, я по-добре приказва от твоето място. Не от моето.

Не сядай на моя стол, че с тоя рейтинг…става рисков “, съобщи с усмивка Борисов.

БЛИЦ прецизира, че думите на премиера идват откакто по-рано през днешния ден се появи горещо изследване, което разкри какво е утвърждението на народа към шефът на ВМА и министър-председателят .

Според данните утвърждението за премиера Бойко Борисов е 73 на 100 против 21 % отрицание. Ген. Венцислав Мутафчийски пък има още по-голямо утвърждението. Той събира възторженостите на 89 % против 10 на 100.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР