По-рано днес стана ясно, че изпълнителният директор на Пирогов д-р

...
По-рано днес стана ясно, че изпълнителният директор на Пирогов д-р
Коментари Харесай

Делян Пеевски: Партиите да не кадруват в болниците, пълна подкрепа за Пирогов

По-рано през днешния ден стана ясно, че изпълнителният шеф на " Пирогов " доктор Валентин Димитров е освободен от поста си. Като представител на страната в Съвета на шефовете е вписан доцент Константин Димов. Заповедта, подписана от министъра на опазването на здравето проф. Христо Хинков е от 27 ноември. Мотивите за освобождението на Валентин Димитров са установените нарушавания в отчет от инспекция на Звено " Вътрешен одит " към Министерството на здравеопазването, който е с размер от 134 страници.

Движение за права и свободи ще предложи на сътрудниците в евроатлантическото болшинство, Народното събрание да вземе незабавно решение, с което да задължи Министерския съвет за неотложно и ускорено създаване на Националната детска болница, като осъществя плана взаимно с публичните организации, ангажирани с тематиката.

За " Лукойл " към този момент разговарях с Делян Добрев от ГЕРБ и го поддържам изцяло за това, което счита да предложи - дерогацията за " Лукойл " да бъде прекъсната от 1 януари 2024 година Очаквам той да продължи диалозите с водачите за реализиране на парламентарна евроатлантическа поддръжка, прибавя Пеевски.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР