По-рано днес премиерът Бойко Борисов заяви от Сандански, че „Чувам

...
По-рано днес премиерът Бойко Борисов заяви от Сандански, че „Чувам
Коментари Харесай

Нинова: Застрашена е националната сигурност! Борисов ли стои зад сделката за ЧЕЗ?

По-рано през днешния ден министър председателят Бойко Борисов съобщи от Сандански, че „ Чувам от Българска социалистическа партия да упорстват да изкупим ЧЕЗ. По тази логичност, в случай че тръгнем да изкупуваме, тогава да изкупим и другите две ЕРП-та, частните банки, американските тецове, „ Нефтохим “! Нали и Нова телевизия я купиха. Ами да вземе да я одържавим и нея, та да си имаме една телевизия “.

Сега лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова реши да му отвърне.

„ Това е доказателство към неофициалната информация, че зад тази договорка си стои Бойко Борисов. Както и,че една държавна банка ще финансира това. Тоест с парите на всички ни някой ще си купи част от националната сигурност и живота на два милиона българи “, сподели Нинова.

„ За да ги защитим на следващия ден подхващаме следното: каним на среща посланика на Чехия, на който ще връча писмо до чешкото държавно управление и чешкия министър председател. Бойко Борисов твърди, че договорката е направена по чешкото законодателство, по тази причина ще питаме посланика водени ли са разговори; поеман ли е ангажимент от страна на Бойко Борисов по тази договорка и какъв “, отсече Нинова.

„ Не сме наивни да си мислим, че тук приказваме за ползите на Гинка, знаем, че откъм гърба стои различен частен интерес, само че е застрашена националната сигурност “, сподели още лидерката на Българска социалистическа партия.

Тя разясни още, че ще питат всички европейски институции дали е спазено нужното европейско законодателство при сключването на тази договорка.

Нинова разгласи, че ще желае и Борисов да отиде в Народното събрание, където да приказва за случилото се.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР