По-рано днес от Nissan показаха фейслифта на първия електрически автомобил

...
По-рано днес от Nissan показаха фейслифта на първия електрически автомобил
Коментари Харесай

Nissan показа новия Leaf

По-рано през днешния ден от Nissan демонстрираха фейслифта на първия електромобил в своята гама – Leaf. Второто потомство на модела, което дебютира през 2017 година е получило дребни козметични промени, повече благоприятни условия за настройка, само че без усъвършенствания по батерията или задвижването. Настоящият модел ще остане настоящ още най-малко 3 години, когато би трябвало да забележим и неговия правоприемник.
`Nissan

Клиентите ще могат да избират сред нови разновидности за джантите в размер от 16 и 17 цола. В предната част е ситуирана новата емблема на Nissan, а сходни промени са направени още в задната част, кормилото и джантите. Добавени са и общо 11 цвята, пет от които с опция за двуцветен свършек като показания модел на фотографията.

`Nissan

По отношение на задвижването и батерията, Leaf остава с опция за избор сред 40кВч и 62кВч алтернатива, по-голямата от които е задоволителна за пробег от 385 километра съгласно WLTP стандарта. Leaf е получил още актуализирана инфотеймънт система с последно потомство програмен продукт и резервира всички функционалности за асистиране и сигурност от пакета ProPilot.
`Nissan

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР