По-рано днес министърът на вътрешните работи Младен Маринов заяви, че

...
По-рано днес министърът на вътрешните работи Младен Маринов заяви, че
Коментари Харесай

Гаменчета: Това ли са най-малките бандюги в София, взривили мрежата СНИМКИ

По-рано през днешния ден министърът на вътрешните работи Младен Маринов съобщи, че кражбите в София и страната са спаднали доста по време на изключителното състояние. Силовият началник изясни, че това се дължи на обстоятелството, че доста хора са останали по домовете си поради карантината, както и на това, че самите крадци са се уплашили от ковид.

Но оказа се, че група от три дребни на възраст, само че добре облечени и изглеждащи момченца, вършеещи из София, освен, че не стоят по домовете си, ами и правят беля след беля.

От пост във фейсбук групата на майките на София стана ясно, че гаменчетата са откраднали Лонг Борд, правили пакости на централната софийска улица „ Пиротска “ и също така пробвали да откраднат всякакви неща от магазин от огромна комерсиална верига.

„ Скъпи Майки на София! Ако някоя от вас разпознава в тази компания синът си или неговия най-хубав другар, апелирам съдействайте да върнат (без последствия) „ намерения” от тях Лонг Борд на щерка ни!

И най-много с цел да пораснат, като почтени и виновни момчета!

P.S съзнателно не публикуваме цялото „ филмче” за да не уронваме престижа на вашите деца!

Могат да го върнат в книжарница Сиела на бул. Витоша! Благодаря ви! “, написа Марта Петкова, която очевидно е първата пострадала от набезите на дребните пикльовци.

От коментар под поста й стана ясно, че след закононарушението трите момчета се отправили към централната улица „ Пиротска “.

Тези деца бяха в петък към 16 часа пред аптеката на „ Пиротска “ 130. Бяха доста шумни и излязох да им направя забележка. Държаха се безочливо и ругаеха.

Носеха въпросният Лонг Борд и очила за виртуална действителност.

Попитах ги къде са родителите им и знаят ли за условията да не се събират на групи. Погледнаха ме и се изсмяха...

В събота заран едното момче още веднъж стоеше до аптеката. Явно чакаше другите момчета. Предполагам, че живеят в региона на пазар „ Д. Петков “ и „ Пиротска “, написа пък Сашка Петрова.

„ Вчера към 16 часа нахлуха в огромен магазин, който се намира на бул. „ Сливница “. Видимо се опитваха да откраднат нещо! “, написа пък Михаела Андонова.

Кой са въпросните добре облечени гаменчета и докога ще правят закононарушения ненаказано към момента не е ясно.

Под поста на първата пострадала от набезите им заваляха куп мнения. Някои от фейсбук потребителите защитаваха момчетата като ги оправдаваха, че са дребни и не знаят какво правят, до момента в който други остро осъждаха държанието им.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

На [email protected] БЛИЦ чака вести, фотоси и видео от своите читатели в цяла България и по света

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР