По-рано днес кола блъсна четиримата младежи, след което се преобърна

...
По-рано днес кола блъсна четиримата младежи, след което се преобърна
Коментари Харесай

И четиримата младежи, блъснати от кола в София, са в стабилно общо състояние

По-рано през днешния ден кола блъсна четиримата младежи, след което се прекатурна в коритото на Перловската река покрай стадион " Георги Аспарухов " в кв. " Сухата река " в София. Младежите са на възраст сред 15 и 17 години. И четиримата младежи бяха откарани в " Пирогов ". Те са контактни. На двама, момиче и момче, предстоят интервенции.

Четирите деца са контактни и в устойчиво общо положение. 17-годишното момиче, което е в най-тежко положение няма да има дълготрайни последници за здравето.
проф. Асен Балтов - шеф на " Пирогов ": Две от тях са с по-сериозни контузии - едно момче на 16 години, на което му следва в този момент да бъде оперирано по неотложност със строшаване на колянно капаче и строшаване в региона на глезена, и момиче на 17 години, което е със строшаване на таза, строшаване на подбедрицата и естествено травми по тялото и най-вероятно има някаква лека черепно-мозъчна контузия. Тя ще бъде настанена в детска реанимация, следва да се извършат в допълнение проучвания, томография, и към този момент по-късно, вероятно в идващите 24 часа да бъде оперирана.
Кола блъсна четирима младежи след което се прекатурна в коритото на Перловската река покрай стадион " Георги Аспарухов " в кв. " Сухата река " в София. Минути преди 14 часа водачът на първокласната лимузина е изгубил надзор на кръстовището на бул.,,Владимир Вазов " и улица,,Васил Кънчев ". Преди да падне по таван в Перловската река той удря младежите, които били на тротоара.

По пътя си автомобилът е помел част от оградата на моста, както и пътните знаци.

Ударът е бил толкоз мощен, че три от децата са паднали в канала.
Красимир Димитров, дирекция,,Аварийна помощ и предварителна защита " Следствен отдел към окръжна прокуратура: Това, което видях при мен на камерите беше към този момент, когато автомобилът беше долу в канала и децата, които бяха в профил на автомобила и се нуждаеха от помощ. Тук в този сектор са били децата. Едното дете е останало тука, останалите три бяха в реката.
Като по знамение младият водач, както и момичето, което е пътувало в колата са се отървали единствено с леки пострадвания. И двамата настояват, че са били засечени от различен автомобил.

Георги, водач: Аз карах колата действително, беше ми зелено, карах най-много с 50 километра в час и този, който действително, с цел да не го ударя, мина на алено. На това кръстовище доста постоянно ме засичат, в този случай той безусловно си излезе начело, аз пристигам от средата на лентата. И с цел да не го ударя, тъй като не знам инстинкт някакъв завих оптимално наляво и колата ми сервира. Децата към този момент бяха минали това и аз ги ударих действително.
На място екипи на полицията взеха проби за алкохол и опиати. Според източници на,,По света и у нас " те са негативни. Разследването по случая продължава.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР