По-рано 2К Games изненадващо анонсира дебютът на нов лидер и

...
По-рано 2К Games изненадващо анонсира дебютът на нов лидер и
Коментари Харесай

Канада е недоволна от описанието ѝ в Civilization VI

По-рано 2К Games изненадващо анонсира дебютът на нов водач и нация в играта за международно превъзходство Civilization VI . Водачът на канадското племе Крий, наричан Питокаханапиюин (или в резюме „Водача на стадата“) се причисли към групата велики персони като Теди Рузвелт, Кралица Виктория и Чингиз Хан. Сегашните вождове на племето обаче не утвърждават тяхната презентация в играта, потвърждавайки, че не показва правилно техните полезности.

Един от към момента непокътнатата група локални канадци, Милтон Туутозис, разяснява в изявление в утринната стратегия на CBC радио облика на новата нация в Civilization VI. Според него играта „утвърждава неверния мит, че Първите народи имат сходен нрав на колонизаторите, т.е. се стремят към покоряване на непознати нации и заграбване на територия. Това е в повсеместен раздор с традициите на светогледа на племето Крий„. Като цяло новата нация е показана като относително безобидна в Civilization VI, само че наподобява казусът е подбуден в това, че в играта тя в реалност може по-свободно да уголемява територията си посредством проучване.



Туутозис показа, че е отчаян от това, че разработчиците не са се свързали с действителни представители на племето, благодарение на които правдиво да предадат портрета на хората Крий. Но по негови думи и това „Не е нищо ново…“ и че холивудските продукции също са изобразявали Първите народи неверно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР