По-прозрачната процедура от тази за изтребителите няма, само че в

...
По-прозрачната процедура от тази за изтребителите няма, само че в
Коментари Харесай

За Борисов процедурата с изтребителите е най-прозрачната

По-прозрачната процедура от тази за изтребителите няма , единствено че в България се вика дръжте крадеца и това е доста срещано събитие, изясни министър председателят Борисов.

" Пантери, спартани, кугари нямат вътре една пушчица и нямат едно патронче не могат да изстрелят . Нито една съпротивителна единица нямат ", ядоса се той.

Правителството е институционално, което съблюдава Конституцията. Ние желаеме народна власт и я съблюдаваме , увери Борисов.

Премиерът е уверен, че на тези, които им е хубаво да употребяват банките и да финансират частния бизнес безотговорно, ще бъдат доста срещу и ще заложат пари против държавното управление .

" Може и банкери да излязат на митинг, всичко е допустимо , само че ние сме длъжни да вършим верните неща, само че да става кавкото ще ", отсече Борисов.

Премиерът има вяра в инстинкта на българския народ , тъй като каквото преценят хората, това в действителност е значимо.

" Инстинктът на хората е най-верният и той ще ни води в вярната посока ", уточни Борисов.

Той даде обещание, че през март ще бъдат направени първите три лота на Автомагистрала " Хемус " . " Хемус " е мястото, откъдето ще потекат вложенията за България ", убеден е Борисов.
 Гърневски упреква Българска социалистическа партия и президента в акция против демокрацията
Гърневски упреква Българска социалистическа партия и президента в акция против демокрацията

Който желае да ръководи, да предложи способени, образовани и честни хора, а ГЕРБ имат забележими резултати

Припомняме, през вчерашния ден президентът Радев, в речта си по доклада за втората година от своя президентски мандат, насочи остри рецензии поради решението за започване на договаряния със Съединени американски щати по офертата за закупуване на Ф-16 за българските Военновъздушни сили.

Припомняме, държавното управление изиска от Народното събрание мандат за договаряния с държавното управление на Съединени американски щати за подписване на контракт за придобиване на нов вид военен аероплан.

На 16 януари д епутатите дадоха мандат на кабинета да договаря със Съединени американски щати за закупуване на изтребител.

Срещу избора на комисията и метода на осъществяване на процедурата се афишира не един път президентът Румен Радев, който я дефинира като " успех на лобизма и край на автокрацията за 2018 година "
 Андрей Райчев не вижда президента в нов политически план
Андрей Райчев не вижда президента в нов политически план

Според Румяна Коларова президента е влезнал в синхрон с Българска социалистическа партия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР