По принципа „Пробвай, преди да купиш“ в Гейтсхед, Нортъмбърланд е

...
По принципа „Пробвай, преди да купиш“ в Гейтсхед, Нортъмбърланд е
Коментари Харесай

Публичен дом за секс с кукли заработи във Великобритания

По правилото „ Пробвай, преди да купиш “ в Гейтсхед, Нортъмбърланд е проработил обществен дом, в който клиентите против 50 паунда пробват роботизирани кукли за секс.
Бизнесменът, който развъртял този бизнес, отхвърля, че е направил „ бардак с кукли за секс “, а споделя, че дава опция на любопитни клиенти да тестват стоката. След това, в случай че останат удовлетворени, могат умерено да си купят „ новата партньорка в леглото “. Бизнесът се завъртял предишния месец, споделя Греъм пред Военновъздушни сили, и към този момент няколко клиенти минали през пробите, съобщи БГНЕС.
"Целта не е просто потреблението на услугата “. За половин час евентуалните клиенти можели да пробват куклите, които са „ с кожа, сходна на живите хора и реалистични полови органи “. Който желае да тества стоката, открива контакт с компанията, заплащат авансово, идват, получават код за влизане и влизат в дребна стая, в която има легло, върху което е куклата по долни дрехи.
Греъм призна, че самият той е ревизирал кукли. Той сподели: "Би било полуда да не го направя. “
Във Англия няма известни обществени домове с кукли за секс, макар че през последните години такива към този момент са налице в Испания и Германия, прецизира в. „ Сън “.
Наблюдава се същински взрив в продажбите на световния пазар на кукли за секс, който е към 10 милиарда лири годишно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР