По принцип сериозните решения в една връзка започват преди сватбата,

...
По принцип сериозните решения в една връзка започват преди сватбата,
Коментари Харесай

Гуинет Полтроу най-после заживя със съпруга си

По принцип сериозните решения в една връзка стартират преди сватбата, която е най-голямата крачка, която една двойка може да предприеме. За Гуинет Полтроу обаче, те идват чак в този момент - съвсем година, откакто мина под венчилото.

Днес тя най-сетне се престраши на заживее със брачна половинка си Брад Фалчък за непрекъснато.

"Брачният живот е в действителност прекрасен и този месец дефинитивно ще се нанесем дружно под един покрив. Той изкарва най-хубавото у мен. Наистина ми харесва да съм омъжена, занимателно е ", споделя носителката на премия Оскар.

Съпрузите си споделиха "Да " през септември 2018 година, само че през месец юни т.г. признаха, че в действителност разделят едно легло единствено през 4 нощи от седмицата, а останалите три Брад прекарва в лично жилище, надалеч от жена си.

Феновете на актрисата определяха обстановката като странна, само че тя гледаше на нещата по друг метод.

"Всички мои женени другари споделят, че им звучи идеално и ме поучават да не би трябвало да трансформирам нещата ", разяснява тя тогава.

Палтроу, която дели попечителството на двете си деца - 15-годишната Епъл и 13-годишният Моузес, с някогашния си брачен партньор Крис Мартин, не е човек, който обича да живее по строги правила.

Тя признава, че на 46 година не я е грижа какво мислят останалите за нейните избори или метода ѝ на живот. Днес тя се дефинира като по-уверена в себе си от всеки път.

"Да си в 40-те е необикновено! Искам да кажа, че с всяка година се усещам доста по-близо до себе си ", споделя Полтроу.

Източник: Дир
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР