По принцип на много хора им е редовна практика да

...
По принцип на много хора им е редовна практика да
Коментари Харесай

Защо Неда Спасова си прави равносметка на... зимата

По принцип на доста хора им е постоянна процедура да вършат равносметки. Дали на миналата седмица, месец или пък година.
 Неда Спасова, изолацията, театърът и какво ѝ липсва на актрисата
Какво ѝ липсва на Неда Спасова

И освен на нея

Досега обаче не сме се сещали, че можем да си създадем равносметка на миналата... зима. Е, Неда Спасова ни открехна и това. После по какъв начин да не я харесваме.

В профила си в Instagram актрисата разгласява своя фотография, която явно е снимана в студените месеци, и под нея написа, че идва лято, само че тя се е сетила да направи своята равносметка за миналата зима.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от на Май 20, 2020 в 4:44 PDT

Неда написа, че не е направила сходно нещо за цялата 2019 година, само че пък за зимата е, " тъй като кой изобщо се е сещал да си прави равносметка на зимата? "

Актрисата е открила, че и тази зима не е имала предпочитание да се научи да кара ски и допуска, че и идната ситуацията ще бъде същото. За нейна жал не е носила обичаните си апрески. То и ние нашите, само че тъй като снегът беше ъгъл като водата в Перник (шегичка).
 Неда Спасова,
Книгата, която увлече Неда Спасова

Книгите са добър метод, с цел да избягаш от шумните съседи

Хубавото най-малко, или пък не, е, че не е съумяла да напълнее. Неда Спасова се е вълнувала за пролетта, макар че около нея се обаждат някои алергии, само че то такава съвсем и не видяхме.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР