По принцип мога да кажа, че съм запозната с всички

...
По принцип мога да кажа, че съм запозната с всички
Коментари Харесай

Методът на Сузанита: Скандални разкрития за най-известната секс поза в дискотеките

По принцип мога да кажа, че съм осведомена с всички новости, които касаят нощния живот у нас. Кой с кого излиза, кои са най-хитовите нощни заведения, къде стават най-яките празненства, кой би трябвало да познаваш, с цел да се уредиш с първокласно превозване в чужбина и така нататък Наркотиците не са моето нещо, само че около доста общи познати също съм наясно кой къде продава и какво продава. Ето за какво останах шокирана, когато разбрах за нов шлагер в нощните заведения, които се върти най-малко от една година. Сподели ми го инцидентно моя другарка на една луда петък вечер в най-хитовия софийски нощен клуб. 

Виж още: Задължителен речник на морето: Ако си не запомнил по какъв начин се приказва на Слънчака, е ся шА ти напомним! 

Естествено там се слуша главно поп-фолк и естествено идват всички, които си заслужава да познаваш. След бутилка „ Moet & Chandon “, тя ме погледна палаво и ми уточни вип сепарето, на което се бяха наредили единствено известни столични предприемачи, единият от които от дълго време ѝ беше хвърлил око. Господинът има лична верига автокъщи и най-малко още три бизнеса, а преди година беше прочут като мъжът до една от най-популярните българки. Моята другарка му беше предложила да идат след празненството на хотел, само че той й споделил, че желае да ѝ прави „ Сузанита “. Погледнах я шокирано, като изобщо не разбрах какво е това. Оказа се, че по този начин наричали най-известната секс поза в нощните заведения, при която дамата наведена с тил към мъжа шмърка неразрешени вещества, а през това време сътрудникът прониква в нея анално. 

Виж още: Звезди от “Еуфория ” двойка и в действителния живот! Ето кои са те 

Удоволствието било несравнимо да шмъркаш и тъкмо в този миг да ти го вкарат. Позата била наречена по този начин точно поради изцепките на известната дъщеря на Орхан Мурад, като се твърди, че точно по този начин я сварвали не един път и два пъти в тоалетните на редица известни чалготеки. Този тип секс станал толкоз прочут, че от младежи до огромни и здрави мъжаги желали да пробват по един бърз „ Сузанита “ в разгара на купона.

Аз напряко си глътнах езика, тъй като знаех, че моята другарка не използва нищо неразрешено, само че тя беше подготвена да го направи поради въпросния господин. Обеща да ми споделя по-късно по какъв начин е било, а аз побързах да си потегли. Мислех си, че сексът в тоалетните на заведения от дълго време е станал демоде, само че очевидно се оказа, че бъркам.

И до ден сегашен се чудя едно – дали Сузи знае, че има секс поза наречена на нейно име и до по кое време дамите ще си предизвикват всичко единствено с цел да задоволят болните секс мечти на скучаещи мъже. Решението е във ваши ръце, девойки – или си класна мацка или ти вършат „ Сузанита “ в тоалетните. Вие избирате.

Изображение: iStock Photos

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР