По принцип е хубаво вътре в парламентарната група да се

...
По принцип е хубаво вътре в парламентарната група да се
Коментари Харесай

Татяна Дончева: В БСП има хора, които са свързани с Пеевски и Цацаров

" По принцип е хубаво вътре в парламентарната група да се гласоподава " За " и " Против ". Доколкото разбирам, това не се е случило. Не може ръководителят на партията да гласоподава в едната посока, а заместникът му в другата. Това приказва за двуличие и двоякост. Правим това, което ни изнася. Хората, от управлението на Българска социалистическа партия, които са свързани с Цацаров и Пеевски, гласоподаваха за Цацаров. Очевидно претекстовете са персонални, свързани с интереса им, само че не и кардинални ", това съобщи водачът на ''Движение 21'' Татяна Дончева в предаването ''Делници'' по ТВ Евроком, а мотивът за думите ѝ е днешното избиране на сегашния основен прокурор Сотир Цацацов за началник на КПКОНПИ.

" Това са хората, които нямат законодателството за нищо. Те си гласоподават някакви закони, след време не помнят какво са дали своят вот и вземат решение да измислят нови, които са ужасно неуместни ", съобщи още Дончева.

''Ситуацията в страната е, че се арестуват хора без основни причини. Държат се хора месеци наред без да има законово съображение. За какъв правов ред приказваме...'', възмути се тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР