По предложение на окръжния прокурор на Варна Окръжният съд приспособи

...
По предложение на окръжния прокурор на Варна Окръжният съд приспособи
Коментари Харесай

Сводник от Добрич, осъден в Полша, ще лежи във варненския затвор

По предложение на окръжния прокурор на Варна Окръжният съд приспособи присъда на полски съд за осъществяване по българското законодателство. 39-годишният Даниел Добрев от Добрич бил приет за отговорен от Окръжния съд в полския град Плоцк, който му наложил наказване 4 години отнемане от независимост за четири закононарушения по полския углавен закон. Присъдата против него била произнесена на 16 март 2017 година, откакто 39-годишният обвиняем бил търсен с Европейска заповед за арест. С решение на Добричкия областен съд от 2 февруари 2016 година било позволено осъществяването на заповедта и Добрев бил предаден на полските правосъдни управляващи. 

По българското законодателство осъществените в Полша закононарушения от Добрев дават отговор в българския Наказателен кодекс на трафика на хора за да бъдат употребявани за развратни дейности, превозването им през границата на страната, склоняването им към приложимост на опиати и проституция. 

Днес състав на Варненския областен съд със свое определение реши Даниел Добрев да изтърпи наказването отнемане от независимост за период 4 години в български затвор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР