По предложение на общинските съветници от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев, Мирослав

...
По предложение на общинските съветници от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев, Мирослав
Коментари Харесай

С подкрепата на ГЕРБ в СОС баскетболен отбор заминава за Световните ученически игри

По предложение на общинските съветници от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев, Мирослав Боршош, Татяна Георгиева, Екатерина Йорданова и Диян Стаматов през днешния ден бе гласуван отчет за разпределяне на средства, нужни за присъединяване в Световните училищен игри на баскетболния тим на 35 СЕУ " Добри Войников ". Състезанието ще се организира в Китай.
 
" Докладът е значим за развиването на спорта при учащите се, тъй като в това учебно заведение е най-хубавият състезателен женски тим в страната – те са нашата горделивост! За наслада са и най-хубавите в България, само че страдание, с цел да се състезават имат потребност от средства. Те имат потребност и от нашата поддръжка, с цел да съберат цялото финансиране, което получиха благодарение на страната, настоятелството на учебното заведение и посредством персонални дарения. В такива моменти би трябвало да проличи нашият ангажимент към развиването на спортна просвета при децата ", съобщи Мирослав Боршош.
 
Той предложи да бъдат отпуснати от бюджета на Столична община 30 000 лв., с цел да може баскетболният тим да показа България по най-достойния метод.
 
Татяна Георгиева разяснява, че с този акт ще бъдат подтиквани децата на София да обичат спорта и да го практикуват в учебно заведение. По думите ѝ, това е положителният образец за подрастващите, които би трябвало да бъдат поощрявани към повече спорт.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР