По предложение на Асоциацията на българските акушер-гинеколози на 24 юли

...
По предложение на Асоциацията на българските акушер-гинеколози на 24 юли
Коментари Харесай

Профилактични медицински прегледи за остеопороза, рак на гърдата и други заболявания ще се проведат в Мездра

По предложение на Асоциацията на българските акушер-гинеколози на 24 юли 2020 година (петък) от 10 часа в Ритуалната зала на Община Мездра (ул. „ Христо Ботев “ №27) експерти от „ Медицински център за човешка репродукция “ - София ще извършат профилактични медицински прегледи по Програма „ Здраве за всички “ - скринингови проучвания за остеопороза, профилактика за рак на гърдата, образна диагностика на щитовидна жлеза и ехографска диагностика на коремни органи.
Прегледите са платени, както следва:
За дами:
• Компютърно проучване на костната компактност за болестта остеопороза - цена 10.00 лева.;
• Ехографско проучване на гърдите за рак на млечната жлеза с обстоен протокол и фотография - цена 10.00 лева
За мъже и дами:
• Ехографско проучване на щитовидна жлеза с обстоен протокол и фотография - цена 10.00 лева.;
• Подробно ехографско проучване на коремните органи - черен дроб, злобен мехур, далак, панкреас, бъбреци, пикочен мехур и простатна жлеза (при мъжете), матка и яйчници (при жените) със фотография - цена 20.00 лева.
Изследванията се вършат с компютър Остеодензитометър, марка „ Sunlight Omnisens7000S “, който изследва дълги кости на радиус, тибия и пръсти на ръце и крайници, работи на ехографски принцип и е изцяло безопасен.
Ехографът е марка „ Mindray “, с доста висока разграничителна дарба, който също е безопасен. С него се изследват и бременни дами.
Във връзка с последствията от COVID-19, на всеки от изследваните ще бъде направена безвъзмездна Пулсоксиметрия - проучване на пулсова периодичност и кислородно засищане на белите дробове.
Желаещите да се запишат за профилактичните прегледи могат да го създадат авансово в Център за услуги и информация на жителите при Община Мездра на тел. 0885 11 46 07.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР