По празниците обирите зачестяват, предупреждават от полицията. На 20-ти декември,

...
По празниците обирите зачестяват, предупреждават от полицията. На 20-ти декември,
Коментари Харесай

Обраха дома на горещата фолклорната певица Дения Пенчева

По празниците обирите зачестяват, предизвестяват от полицията. На 20-ти декември, денем Дения Пенчева намира жилището си с разрушена врата. От дома й изчезват бижута, пари, преносим компютър. Има и камери, на които по думите на пострадалата ясно се вижда, кои са причинителите, предава Нова ТВ.
„ Върнах се в 16 часа и вратата беше отключена. Всичко обърнато наобратно. Обадих се незабавно в полицията. Те реагираха доста бързо. Оказа се, че крадците са били с ръкавици и след това са забърсали всичко след себе си. Обирът е изработен безусловно професионално, не е инцидентен грабеж. Впоследствие видяхме камери. Виждат се трима души. Единият пази начело, а други двама влизат в жилището към 11.30 часа. В 12.15 часа излизат с картонени кутии, в които са поставени нещата”, споделя Пенчева.
Полицията не е иззела записите от камерите.
„ Виждат се сносно лицата на крадците. Казаха ми, че сега са почивни дни и не могат да реагират, вероятно след Нова година”, изясни тя.
Дения е фолклорна певица. Според нея е допустимо да има и персонален претекст за кражбата. „ Смело мога да кажа, че това не е инцидентен грабеж. Те са ме следили, тъй като и на видеото от камерите се вижда, че са забързани, т.е. отиват навръх адрес. Те са наясно при кой отиват”, разясни Дения Пенчева.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР