По правило да правиш секс с шефа си, а още

...
По правило да правиш секс с шефа си, а още
Коментари Харесай

Лична история: Правя страхотен секс с шефката ми, но...

По предписание да правиш секс с шефа си, а още повече да се влюбиш в него/нея, е изцяло неправилно. Но от време на време нарушаваме тези елементарни правила, които по принцип биха ни обезпечили един по-спокоен живот. Днешната история на woman.bg е обвързвана тъкмо с едно младо момче, което би дало всичко шефката му да го схване като освен това от секс играчка:

„ Аз съм на 23 година, а шефката ми е на 39 година и е ужасно секси. Тя ме нае на работа предишното лято и единствено няколко седмици по-късно излязохме за първи път. Химията посред ни се оказа толкоз мощна, беше ясно, че напълно скоро ще бъдем дружно в леглото. Така и стана, започнахме да вършим секс и до напълно скоро не спирахме, въпреки че тя е омъжена с дете.

Месеци наред спим дружно и сме се разбрали, че това е просто секс, само че истината е, че неотдавна започнах да развъртвам по-дълбоки усеща към нея. Аз съм самостоятелен, а при нея си личеше, че не е щастлива вкъщи с мъжа си. И по този начин половин година се виждахме за секс, до момента в който не пристигна карантината. Още първоначално тя ми сподели, че няма да можем да се виждаме, тъй като се постанова да остане у дома със фамилията си. Разбира се, продължихме да поддържаме контакт, защото имахме много работа да свършим, а след няколко седмици даже се видяхме 1-2 пъти в офиса, с цел да вършим секс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР