По повод все по-упорито тиражиращия се медиен пасквил, че роднини

...
По повод все по-упорито тиражиращия се медиен пасквил, че роднини
Коментари Харесай

Разследват злоупотреби в Община Девня

По мотив все по-упорито тиражиращия се медиен памфлет, че родственици на кмета са придобили 4000 дка пасища в землището на община Девня, бихме желали да Ви осведомяваме, че това не дава отговор на истината, оповестяват от пресслужбата на Община Девня.

С решение на Общинския съвет договорът на компанията е разтрогнат, откакто кметът Свилен Шитов узнава, че тъстът му и негови родственици са влезнали в ръководството на сдружението " 4Б Солар " ЕООД. Това е станало без знанието на градоуправника, който от няколко месеца не поддържа контакти с роднините на брачната половинка си, както и със самата нея, а бракоразводното им дело е на финалната си права.

Тепърва ще се открива кои са отговорните длъжностни лица в Община Девня, които са придвижили заявките на сдобилия се с активите на компания " 4Б Солар “ ЕООД Борис Асенов. В момента кметът Свилен Шитов е в отпуск, само че поради създалата се обстановка още на следващия ден той ще бъде в Девня и ще излезе с публична позиция пред обществеността.

Пресслужбата на Община Девня осведоми, че пасквилът, чиято цел е да дискредитира предизборно Свилен Шитов, е изфабрикуван от някогашни и сегашни сподвижници на партия АБВ, някои от които са свързани с предходното общинско ръководство. Още на 25 юли – точно на Рождения ден на кмета, " следствието “, гарнирано с полуистини и оскърбителен внушения от автор-фантом на име " Валерия Костадинова ", бе изпратено на електронните пощи на някои медии, допълват от пресслужбата на кмета.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР