По повод връщането на мандата от Има такъв народ стана

...
По повод връщането на мандата от Има такъв народ стана
Коментари Харесай

Жена икономист и световен шампион по шах, е по-добър избор от пожарникар бодигард от мутренска групировка

По мотив връщането на мандата от " ИТН " стана ясно, че:

- Слави Трифонов няма желание да става министър председател. Всички, които се вълнуваха - Ама каааак, Слави ли ще ни бъде министър председател!?, могат да се успокоят.
- Жена икономист и международен първенец по шах, каквато предлага за министър председател " ИТН ", е по-добър избор от пожарникар телохранител от мутренски групировки (по-този въпрос някои считат, че мутрата е по-добър вид, само че не са мнозинство).
- Възмущението, което се лееше от симпатизанти на " Демократична България " против партията на Слави прерасна в страдание, че тя няма да прави държавно управление. Що по този начин? Защо не се възмутиха, че " Демократична България " разгласи поддръжка за държавно управление с мандата на " ИТН ", ами безшумно потриват ръце различен да вади въглените от огъня?
- Кой е срещу нови избори и се е хванал като удавник за сламка за държавно управление на " ИТН " с 51 депутати в Народното събрание?
- Нови избори дават късмет на всеки - и Борисов се надява да качи резултата, и " Демократична България ", и " ИТН ", и Българска социалистическа партия, и патрЕотите, и " Възраждане ". И Божков даже. Избори нагъсто са нещо особено в доста страни в последните години (в Испания 4 пъти за 4 години, в Израел 4 пъти за 2 години, във Англия и т. н.).
- След Борисов ще има няколко преходни държавни управления и избори съвсем всяка година най-малко още три пъти. Такива са следствията от мафиотското ръководство.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР