По повод успешното осъществяване на Апостолическото посещение на главата на

...
По повод успешното осъществяване на Апостолическото посещение на главата на
Коментари Харесай

НСО благодари на хилядите граждани за проявеното търпение по време на посещението на папа Франциск


По мотив сполучливото реализиране на Апостолическото посещаване на главата на Римокатолическата черква Папа Франциск в България от 5 до 7 май 2019 година Националната работа за защита (НСО) показва признателност на хилядите жители, участвали и взели участие в събитията през дните на визитата в градовете София и Раковски, за проявеното схващане, самообладание и доверие към работата на чиновниците на НСО. Това се споделя в изказване на НСО.

Националната работа за защита се обръща с думи на признателност и към стотиците представители на българските и на интернационалните медии за тяхната старание и професионализъм.

Служителите на НСО поставиха неимоверни старания да подкрепят журналистическата работа на екипите на местата на събитията по програмата на визитата, както и активността на чиновниците от българските институции, с помощта на които медиите имаха опция да създадат милиони по света очевидци в действително време на посланията от историческото посещаване на Папа Франциск в България.

Националната работа за защита ще продължи да извършва професионално и отдадено задачата си за запазване на живота и здравето на жителите и при все по този начин дейно взаимоотношение с институциите от системата за сигурност на Република България.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР