По повод Световния ден на здравето, екипът на Девня Цимент“

...
По повод Световния ден на здравето, екипът на Девня Цимент“
Коментари Харесай

Благодарност към медиците в Девня

По мотив Световния ден на здравето, екипът на „ Девня Цимент “ АД засвидетелства признателност към медиците от Спешния център в град Девня с признателен адрес и цялостни коплекти персонални защитни средства за целия екип от медицински лица. Жестът има за цел да поддържа незабавните екипи в Девня в битката им с епидемията от Covid-19 и да ги отбрани по време на виновната им работа. Комплектите включват два типа маски, защитни очила, щлемове, ръкавици и цялостни защитни дрехи.



Корпоративният доктор на циментовия производител, доктор Ивелина Андонова, показа при визитата си, че сътрудниците от Спешния център в град Девня са предоставяли постоянно скъпа, своевременна и професионална здравна грижа на чиновниците, посетителите и подизпълнителите на сдружението.

Милите думи на благодарствения адрес са по предложение на чиновниците в сдружението и от името на изпълнителния шеф, господин Силвио Тийде:

„ Уважаеми медици, „ Девня Цимент “ АД Ви благодари за професионализма и всеотдайността, както в този сериозен интервал на пандемия от Covid-19, по този начин и всякога, когато ни е била нужна вашата грижа!

Благодарим Ви, че постоянно можем да разчитаме на Вас, тъй като здравето на нашите сътрудници и жителите на Община Девня е измежду водещите полезности за компанията ни!

Надяваме се посредством този жест да засвидетелстваме нашата дълбока благодарност към вашия скъп труд и да Випожелаем доста здраве и персонално благополучие. Бъдете все по този начин стимулирани в задачата си по опазването на човешкия живот! “

 

Честит Световен ден на здравето.

 



 

* обява

 

 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
реклама
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР